Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/miaschwartzyoga.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5560
Mia

Hvem er jeg…

Jeg hedder Mia og er født og opvokset i Aarhus. Jeg underviser yoga, og arbejder herudover som psykolog og afholder workshops, foredrag m.m. Mit fokus er særligt på hvordan kroppen og sindet påvirker hinanden og hvordan dette kan hjælpe os til at leve et liv med mere nærvær, balance og lykke.

Jeg åbnede i marts 2018 et lille lækkert yogastudio i hjertet af Aarhus. Du kan læse mere om bala yoga studio på vores hjemmeside www.balayoga.dk.

Igennem mange års egenpraksis har jeg på egen krop mærket, hvordan yogaen har hjulpet mig med at finde en større mental balance. Jeg oplever, at yogaen kan give en større ro, glæde og dybde i en travl hverdag – hvilket jeg ikke er i tvivl om, at alle mennesker kan have gavn af.

Min kærlighed til yoga startede for over 10 år siden, hvor jeg prøvede min første yogaklasse. Jeg var solgt fra starten og har dyrket yoga lige siden. Jeg blev særligt fascineret af at arbejde bevidst og meningsfuldt med min krop og samtidig med at opleve større psykisk velvære. Yoga handler ikke om at kunne stå i en bestemt svær stilling – det handler derimod om at arbejde bevidst og nærværende med sig selv på en måde, hvor man opnår større balance, styrke og smidighed i både krop og sind.

Efter mange års egenpraksis, yogaophold og workshops i både Danmark og udlandet tog jeg i 2015 min yogalæreruddannelse hos Simon Krohn og Soham Johansen ved Hamsa Yoga Studio i Aarhus.

Min baggrund som psykolog giver mig en særlig interesse for og forståelse af de filosofiske og psykologiske processer, som ligger til grund for yogaen.

For mig handler yoga om at skabe indre balance gennem fysisk bevægelse og mental træning. Yoga hjælper med at opbygge en større kropsbevidsthed og en følelse af at hvile i sig selv.

Jeg har over 600 timers undervisningserfaring.

Min undervisning

Min undervisning vil udover asanas (stillinger) også altid have et fokus på vejrtrækningen og på at stoppe op og lytte indad. Ofte vil der være flow-elementer i undervisningen – særligt i form af glidende overgange mellem stillingerne. Jeg underviser både i Hatha Yoga, Sensitiv Yoga og Restorativ Yoga. Mine klasser vil altid have en intention og afsluttes med en god og nærende savasana (afspænding).

Det vigtigste for mig som yogalærer er at give mine elever en tryg og præcis undervisning, hvor du får mulighed for nysgerrigt at fordybe dig i, hvad der føles rigtigt for dig og dermed opnå større nærvær, glæde og indre ro.

Min psykologiske baggrund

Jeg er uddannet psykolog fra Aarhus Universitet. Jeg har særlig erfaring og viden indenfor traume og krise området og har mange klienter som oplever angst, depression, lavt selvværd, parforholdsproblematikker eller en udefinerbare følelse af ikke at være glad og få det ud af livet som de drømmer om. Jeg har tidligere arbejdet med kræftpatienter og deres pårørende igennem Kræftens Bekæmpelse, arbejdet med anbragte børn på mini-institutionen Solbrinken samt været i praktik på ambulatorium for psykoser og skizofreni (samt autisme og asperger) på Herning Regionshospital.

Jeg har idag min daglige gang i et klinikfællesskab på Lille Torv i Aarhus (lokaler på 1. salen under bala yoga studio). Jeg kan oftest tilbyde kort ventetid og ligger vægt på nærvær, respekt og en individuelt tilpasset terapitilgang til mine klienter. Du kan læse mere om dette på www.miaschwartzpsykolog.dk.